iPhone 6
  • iPhone 6
  • iPhone 6
  • iPhone 6
  • iPhone 6

iPhone 6

iPhone 6
Rezolucioni 750x1334
Kamera 8 MP
RAM 1 GB
Bateria 1810mAh
Storage 16 GB
Gjendja: i përdorur 10/10

  • Transport i shpejtë brenda 2-3 Ditëve Transport i shpejtë brenda 2-3 Ditëve
  • Paguaj në Dorëzim Paguaj në Dorëzim
22 000 Lek
me TVSH
Kapaciteti ROM
Disponueshmëria Ka Gjendje Sasia:
Jep Oferten Tende

iPhone 6
Madhësia e ekranit  4.7 inch
Rezolucioni 750x1334
Kamera 8 MP
RAM 1 GB
Bateria 1810mAh
Storage 16 GB
Gjendja: i përdorur 10/10

smartphone6
7 Artikuj

Tirana: Transporti kushton 240 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethinat e Tiranës:              Transporti kushton 240 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 340 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 2-3 ditëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 340 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 3-4 ditëve.
Kosova: Transporti kushton 6 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Vlerësime

Shkruani komentin tuaj

Shkruani komentin tuaj

16 produkte të tjera në të njëjtën kategori: