Hot shapers korse unisex per pjesen e belit
  • Hot shapers korse unisex per pjesen e belit
  • Hot shapers korse unisex per pjesen e belit

Hot shapers korse unisex per pjesen e belit


Hot shapers korse unisex per pjesen e belit
Dimensionet e produktit: 8 x 6 x 4 cm; 99.8 g

  • Transport i shpejtë brenda 2-3 Ditëve Transport i shpejtë brenda 2-3 Ditëve
  • Paguaj në Dorëzim Paguaj në Dorëzim
2 600 Lek
me TVSH
Disponueshmëria Ka Gjendje Sasia:
Jep Oferten Tende

Dimensionet e produktit: 8 x 6 x 4 cm; 99.8 g
Hot shapers korse unisex për pjesën e belit është i njohur për zvogëlimin e peshës dhe sigurimin e trupit të përsosur, të hollë dhe të shëndetshëm
Kjo mund t'ju ndihmojë në reduktimin e yndyrës nga barku, beli.

hot shapers
4 Artikuj

Tirana: Transporti kushton 240 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethinat e Tiranës:              Transporti kushton 240 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 340 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 2-3 ditëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 340 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 3-4 ditëve.
Kosova: Transporti kushton 6 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Vlerësime

Shkruani komentin tuaj

Shkruani komentin tuaj

5 produkte të tjera në të njëjtën kategori: