Politikat e privatësisë

*Të dhënat e klientëve të cilat paraqiten bashkangjitur me porosinë, nuk do të përdoren për asnje lloj qëllimi tjetër përvec përfundimit me sukses të porositjes.

Politikat e kthimit

Në rast se produkti është i ndryshëm nga produkti që keni porositur ose është i dëmtuar mund të kërkoni ta ktheni produktin ose ta ndërroni dhe transportin e paguan dyqani.

Politikat e transportit

*Transporti brenda Durresit behet nga shitesi pa asnje pagese shtese nga bleresi. Pagesa jashte Durresit llogaritet ne varesi te vendodhjes se bleresit.

  • Filtro kërkimin tënd:
Shfaq 1 - 12 të 245 artikujve