Rreth shitësit

Tek ne do të gjeni ofertat më të mira për udhëtime turistike dhe për qëllime biznesi.

Politikat e privatësisë

*Të dhënat e klientëve të cilat paraqiten bashkangjitur me porosinë, nuk do të përdoren për asnje lloj qëllimi tjetër përvec përfundimit me sukses të porositjes. *I dati dei clienti che appaiono allegati all'ordine non verranno utilizzati per nessun altro scopo se non quello di completare l'ordine. *Customer data that appears attached to the order will not be used for any other purpose than to complete the order.

Politikat e kthimit

*

Politikat e transportit

*

  • Filtro kërkimin tënd:
Shfaq 1 - 7 të 7 artikujve