Rreth shitësit

Wino Shop Ajsel

Politikat e privatësisë

Të dhënat e klientëve të cilat paraqiten bashkangjitur me porosinë, nuk do të përdoren për asnje lloj qëllimi tjetër përvec përfundimit me sukses të porositje. -Për të respektuar LIGJIN Nr. 9518 të kushtetutës së republikës së Shqipërisë, do të jetë e detyrushme që produktet të porositen vetëm me kartë krediti.

Politikat e kthimit

Çdo produkt mund te kthehet brenda 48 orëve i pa perdorur i pa dëmtuar.

Në rast se produkti është i ndryshëm nga produkti që keni porositur ose është i dëmtu mund të kërkoni ta ktheni produktin ose ta ndërroni dhe transportin e paguan dyqani.
Në rastin kur klienti ka mar produktin por ka dëshir ta kthejë mund ta bej ate brenda 48 orëve duke marrë përsipër vet pagesën e transportit.

Politikat e transportit

*Transporti mundësohet nga COEX SHPK. Në rastin kur klienti dëshiron ta kthejë produktin pa asnjë defekt dhe asnjë gabim nga ana e dyqanit tarifen e transportit e paguan klienti.

  • Filtro kërkimin tënd:
Shfaq 1 - 12 të 67 artikujve