16-Port Gigabit Ethernet Switch
  • 16-Port Gigabit Ethernet Switch

16-Porta Gigabit Ethernet Switch

Switch 16 Porta Gigabit

  • Transport i shpejtë brenda 2-3 Ditëve Transport i shpejtë brenda 2-3 Ditëve
  • Paguaj në Dorëzim Paguaj në Dorëzim
10 900 Lek
me TVSH
Disponueshmëria Ka Gjendje Sasia:
Jep Oferten Tende

PLANET GSW-1601 Gigabit Ethernet Switch siguron 24 porta RJ45 10/100/1000Mbps për lidhjen e rrjetit me shpejtësi të lartë. Ajo mund të identifikojë automatikisht dhe të përcaktojë shpejtësinë e saktë të transmetimit dhe gjysmën/mënyrën e plotë dyfish të pajisjeve të bashkangjitura me portat 24 Gigabit që mbështesin funksionin e kornizës 10k jumbo. Prandaj, GSW-2401 mund të trajtojë një sasi jashtëzakonisht të madhe të transmetimit të të dhënave në një topologji të sigurt që lidhet me një shtyllë ose servera me fuqi të lartë
- Performancë e lartë
- Të gjitha ndërfaqet e bakrit
-RJ45 në GSW-2401 mbështesin auto-negociatat 10/100/1000Mbps për zbulimin optimal të shpejtësisë përmes kabllove të RJ45 Kategoria 6, 5 ose 5e. Ai gjithashtu mbështet standardin për auto-MDI/MDI-X që mund të zbulojë llojin e lidhjes me çdo pajisje Ethernet pa kërkuar kabllo të veçantë të drejtpërdrejtë ose të kryqëzuar.
- Transmetimi i Trafikut Excellent GSW-1601 mbështet skemën e transmetimit Store-and-Forward për të siguruar latente të ulëta dhe integritet të lartë të të dhënave, që eliminon trafikun e panevojshëm dhe lehtëson ngjeshjen në rrugët kritike të rrjetit
- Ventilimi, GSW-1601 është në gjendje të veprojë duke reduktuar konsumin e konsiderueshëm të energjisë dhe duke krijuar një mjedis të qetë. GSW-1601 është definitivisht zgjidhja më e mirë për çdo ambient pune pa ndikuar në performancën e tij.

Switch
5 Artikuj

Tirana: Transporti kushton 240 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethinat e Tiranës:              Transporti kushton 240 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 340 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 2-3 ditëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 340 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 3-4 ditëve.
Kosova: Transporti kushton 6 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Vlerësime

Shkruani komentin tuaj

Shkruani komentin tuaj

16 produkte të tjera në të njëjtën kategori: