Kacavida 45 ne 1
  • Kacavida 45 ne 1
  • Kacavida 45 ne 1

Kacavida 45 në 1

Set Kacavida 45 në 1 me koka të ndryshme.
  • Produkte Cilësore Produkte Cilësore
  • Transport i shpejtë brenda 48 Orëve Transport i shpejtë brenda 48 Orëve
  • Paguaj CASH dhe Paypal Paguaj CASH dhe Paypal
900 Lekë

(1 Lekë 1)

pa TVSH
Disponueshmëria Ka Gjendje Sasia:

Set 45 ne 1 me koka te ndryshme.
-Përfshin në total 45 koka (-), (+) dhe yll
-Zgjatues trupi për kaçavid
-Pincet për kapje vidash të vogla

Kacavida
15 Artikuj

Vlerësime

Shkruani komentin tuaj

Shkruani komentin tuaj

70 Shikime

16 produkte të tjera në të njëjtën kategori: