Wireless Adapter
  • Wireless Adapter
  • Wireless Adapter

Adaptor Wireless

Wireless Adapter

  • Produkte Cilësore Produkte Cilësore
  • Transport i shpejtë brenda 48 Orëve Transport i shpejtë brenda 48 Orëve
  • Paguaj CASH dhe Paypal Paguaj CASH dhe Paypal
1 400 Lekë

(1 Lekë 1)

pa TVSH
Disponueshmëria Artikujt e fundit në gjendje Sasia:
Përshtatës USB me valë N USB TL-WN727N ju lejon të lidhni një pc desktop ose notebook në një rrjet pa tel dhe të lidhni internet me shpejtësi të lartë. Përputhen me IEEE 802.11n, ato ofrojnë shpejtësi wireless deri në 150Mbps, e cila është e dobishme për lojrat në internet ose madje edhe për transmetimin e videos. Bazë në teknologjinë IEEE 802.11n, TL-WN727N tregon më shumë aftësi të shkëlqyera për të lehtësuar humbjen e të dhënave në distanca të gjata dhe përmes pengesave në një zyrë të vogël ose në një apartament të madh, madje edhe në një ndërtesë çeliku dhe betoni.
Analiza e qartë e kanaleve (CCA) automatikisht shmang konfliktet e kanaleve duke përdorur funksionimin e qartë të përzgjedhjes së kanalit dhe realizon plotësisht përparësitë e lidhjes së kanalit, duke rritur në masë të madhe performancën me valë.
TL-WN727N
1 Artikulli

Vlerësime

Shkruani komentin tuaj

Shkruani komentin tuaj

44 Shikime

16 produkte të tjera në të njëjtën kategori: