Mikrotik Aksespoint
  • Mikrotik Aksespoint

Mikrotik Aksespoint

Mikrotik RB941-2ND-TC Akses Point HapLite
  • Produkte Cilësore Produkte Cilësore
  • Transport i shpejtë brenda 48 Orëve Transport i shpejtë brenda 48 Orëve
  • Paguaj CASH dhe Paypal Paguaj CASH dhe Paypal
3 900 Lekë
pa TVSH
Disponueshmëria Ka Gjendje Sasia:

RB941-2ND-TC
Është një aksespoint të cilin Mikrotik e quan Hap Lite
Pajisja është ndërtuar në procesorin 650MHz dhe 32MB memorie RAM.
RB941-2ND u pajis në modulin e integruar 2x2 MIMO 2.4GHz, i cili siguron transfertat deri në 300Mbps.
Pika e hyrjes ka kyç të integruar, i cili mbështet funksionin e WPS dhe lejon të punojë në modalitetin CAP dhe lejon të shtohet në rrjetin CAPsMAN - të menaxhuar qendrore.
Këshillohet të përdoret për zyra të vogla, studio, shtëpi etj.

Mikrotik Aksespoint
10 Artikuj

Vlerësime

Shkruani komentin tuaj

Shkruani komentin tuaj

58 Shikime

16 produkte të tjera në të njëjtën kategori: