Mikrotik Aksespoint
  • Mikrotik Aksespoint

MikroTik Akses Point

Mikrotik RB941-2ND-TC Akses Point HapLite

  • Transport i shpejtë brenda 2-3 Ditëve Transport i shpejtë brenda 2-3 Ditëve
  • Paguaj në Dorëzim Paguaj në Dorëzim
3 900 Lek
me TVSH
Disponueshmëria Ka Gjendje Sasia:
Jep Oferten Tende

RB941-2ND-TC
Është një aksespoint të cilin Mikrotik e quan Hap Lite
Pajisja është ndërtuar në procesorin 650MHz dhe 32MB memorie RAM.
RB941-2ND u pajis në modulin e integruar 2x2 MIMO 2.4GHz, i cili siguron transfertat deri në 300Mbps.
Pika e hyrjes ka kyç të integruar, i cili mbështet funksionin e WPS dhe lejon të punojë në modalitetin CAP dhe lejon të shtohet në rrjetin CAPsMAN - të menaxhuar qendrore.
Këshillohet të përdoret për zyra të vogla, studio, shtëpi etj.

Mikrotik Aksespoint
10 Artikuj

Tirana: Transporti kushton 240 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethinat e Tiranës:              Transporti kushton 240 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 340 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 2-3 ditëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 340 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 3-4 ditëve.
Kosova: Transporti kushton 6 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Vlerësime

Shkruani komentin tuaj

Shkruani komentin tuaj

16 produkte të tjera në të njëjtën kategori: