Central Telefonik
  • Central Telefonik
  • Central Telefonik
  • Central Telefonik

Central Telefonik

Central Telefonik
UCM6202 dhe UCM6204 suporton deri në 500 përdorues dhe 30/45 thirrje ne harmoni, UCM6208 suporton deri në 800 perdorues dhe 100 thirrje ne harmoni
Auto Discovery dhe Konfigurimi Zero i Endpointeve Grandstream SIP
Per telefona IP
Suporton çdo endpoint video SIP që përdor codecs H.264, H.263 ose H.263 +

  • Transport i shpejtë brenda 2-3 Ditëve Transport i shpejtë brenda 2-3 Ditëve
  • Paguaj në Dorëzim Paguaj në Dorëzim
41 900 Lek

(1 Lek 1)

me TVSH
Disponueshmëria Artikujt e fundit në gjendje Sasia:
Jep Oferten Tende

Kjo seri IP PBX lejon bizneset të bashkojnë teknologjitë e shumëfishta të komunikimit, si zëri, video thirrje, konferenca video, mbikëqyrje video, mjete të dhënash, mundësi lëvizshmërie dhe menaxhim të qasjes së objektit në një rrjet të përbashkët që mund të menaxhohet dhe / ose të arrihet në distancë.
UCM6202 dhe UCM6204 suporton deri në 500 përdorues dhe 30/45 thirrje në harmoni, UCM6208 suporton deri në 800 përdorues dhe 100 thirrje në harmoni
Auto Discovery dhe Konfigurimi Zero i Endpointeve Grandstream SIP
Portet e integruar 2/4/8 PSTN trungu FXO, 2 porte analoge të telefonit FXS me aftësi shpëtimi dhe deri në 50 llogari të trungut SIP
Portat e rrjetit Gigabit me Integrates PoE, USB, SD card
Suporton deri në një IVR të nivelit 5 (Interactive Voice Response)
Serveri i integruar i regjistrimeve të thirrjeve; regjistrime të arritshme nëpërmjet ndërfaqes së përdoruesit të internetit
Paket
ë automatike (CDR) për ndjekjen e përdorimit të telefonit sipas linjës, datës, etj.
Mbrojtja më e fortë e mundshme e sigurisë
SRTP, TLS and HTTPS encryption
Suporton çdo endpoint video SIP që përdor codecs H.264, H.263 ose H.263 +

Ucm PBX
2 Artikuj

Tirana: Transporti kushton 240 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethinat e Tiranës:              Transporti kushton 240 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 340 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 2-3 ditëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 340 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 3-4 ditëve.
Kosova: Transporti kushton 6 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Vlerësime

Shkruani komentin tuaj

Shkruani komentin tuaj

16 produkte të tjera në të njëjtën kategori: