ANALOG adapter me porta FXS
  • ANALOG adapter me porta FXS
  • ANALOG adapter me porta FXS
  • ANALOG adapter me porta FXS

ANALOG adapter me porta FXS

ANALOG adapter me porta FXS

  • Transport i shpejtë brenda 2-3 Ditëve Transport i shpejtë brenda 2-3 Ditëve
  • Paguaj në Dorëzim Paguaj në Dorëzim
7 200 Lek

(1 Lek 1)

me TVSH
Disponueshmëria Ka Gjendje Sasia:
Jep Oferten Tende
HT502 është një përshtatës telefoni analog (ATA) që përmban 2 porte FXS. Përfshirja e produktit të një routerë të integruar NAT dhe porteve të dyfishtë 10/100Mbps Ethernet WAN dhe LAN mundëson një lidhje të përbashkët broadband mes pajisjeve të shumta Ethernet si dhe zgjerimin e shërbimeve VoIP në telefonat analogë.
Përveç që është në përputhje me SIP, produkti përmban suport deri në 2 profile të profilit SIP, cilësi të shkëlqyera zëri dhe karakteristika të avancuara të telefonisë.

2 Porta telefonike analoge FXS (RJ11), dy porte 10/100 Mbps me router NAT të integruar.
Konferenca e zërit me 3 rreshta, treguesi i mesazhit, zëri në shumë gjuhë, faksimi T.38, plani i thirrjeve fleksibël dhe më shumë
Mbështet deri në 2 llogari SIP.
Karakteristikat e avancuara të telefonisë përfshijnë identifikuesin e telefonuesit, thirrjen në pritje.
HT502
5 Artikuj

Tirana: Transporti kushton 240 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethinat e Tiranës:              Transporti kushton 240 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 340 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 2-3 ditëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 340 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 3-4 ditëve.
Kosova: Transporti kushton 6 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Vlerësime

Shkruani komentin tuaj

Shkruani komentin tuaj

16 produkte të tjera në të njëjtën kategori: