Telefon IP
  • Telefon IP
  • Telefon IP
  • Telefon IP

Telefon IP

Telefon IP
Suportin 6 rreshta, 6 llogari SIP dhe 6 konferenca me ze
LCD me ngjyra me ekran 4.3 inç (480x272)
Portat e dyfishte Gigabit, PoE te integruar

  • Transport i shpejtë brenda 2-3 Ditëve Transport i shpejtë brenda 2-3 Ditëve
  • Paguaj në Dorëzim Paguaj në Dorëzim
18 900 Lek
me TVSH
Disponueshmëria Ka Gjendje Sasia:
Jep Oferten Tende

GXP2160 suporton për 6 linja, porte Gigabit dhe është ideale për përdoruesit që merren me vëllime të larta thirrjesh pasi që përmban 24 BLF / çelësat e thirrjes me shpejtësi përdoruesit për të monitoruar lehtësisht prezencën dhe statusin e zgjerimeve të tjera. Duke përfshirë gjithashtu audio HD, ekran me ngjyra 4.3 inç, konferenca me zë me 5 drejtime dhe mbështetje Bluetooth të integruar lejon përdorimin e headset Bluetooth dhe transferimin e telefonave dhe thirrjeve nga pajisjet mobile të çiftuara, GXP2160 është perfekt për klientët e Ndërmarrjeve dhe SMB me nevojën për cilësi dhe shkathtësi në komunikimet e tyre desktop.
• Suportin 6 rreshta, 6 llogari SIP dhe 6 konferenca me zë
• LCD me ngjyra me ekran 4.3 inç (480x272)
• Portat e dyfishtë Gigabit, PoE të integruar
• Audio HD në altoparlantin dhe celularin
• 24 çelësat me dy ngjyra BLF/speed dial
• Integruar Bluetooth

TELEFON IP GXP 2160
5 Artikuj

Tirana: Transporti kushton 240 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethinat e Tiranës:              Transporti kushton 240 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 340 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 2-3 ditëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 340 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 3-4 ditëve.
Kosova: Transporti kushton 6 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Vlerësime

Shkruani komentin tuaj

Shkruani komentin tuaj

16 produkte të tjera në të njëjtën kategori: