LiteBeam, 5GHz, 23dBi, CPE
  • LiteBeam, 5GHz, 23dBi, CPE
  • LiteBeam, 5GHz, 23dBi, CPE

LiteBeam, 5GHz, 23dBi, CPE

"Ubiquiti LiteBeam, 5GHz, 23dBi, CPE "
  • Produkte Cilësore Produkte Cilësore
  • Transport i shpejtë brenda 48 Orëve Transport i shpejtë brenda 48 Orëve
  • Paguaj CASH dhe Paypal Paguaj CASH dhe Paypal
7 800 Lekë
pa TVSH
Disponueshmëria Ka Gjendje Sasia:

BE-M5-23 Ubiquiti LiteBeam është një zgjidhje e plotë; ideale për konfigurimin e WISP. Radio frekuenca është 5GHz dhe fitimi i antenës është 23dBi, me funksionalitetin PtP. Ubiquiti LBE-M5-23 është evolucioni më i fundit i një kabllo të lehtë dhe kompakte. LBE-M5-23 është projektuar të jetë një zgjidhje me kosto efektive dhe me performancë të lartë për lidhjen me distancë të largët me brez të gjerë në distanca të gjata. Ai funksionon në të gjithë botën, pa frekuenca 5GHz frekuencash dhe ka performancë të lartë deri në 100 Mbps  dhe një gamë të pabesueshme deri në 18+ kilometra. Teknologjia e tij InnerFeed integron të gjithë sistemin e radios në antenë dhe protokolli revolucionar TDMA AIRMAX rrit performancën dhe shkallëzimin e rrjetit. LBE-M5-23 gjithashtu përmban një sistem unik të montimit të topit që siguron fleksibilitet rregullues 3-aks për opsionet e gjithanshme të montimit. Sistemi i montimit, i shoqëruar me nivelin e flluskës së integruar, mundëson shtrirjen e shpejtë dhe të lehtë.

Karakteristikat e produktit:
• Antenë me drejtim të lartë, të drejtuar
• Dizajni industrial i shkëlqyeshëm
• Madhësia kompakte
• Peshë e lehtë

LBE-M5-23
5 Artikuj

Vlerësime

Shkruani komentin tuaj

Shkruani komentin tuaj

37 Shikime

16 produkte të tjera në të njëjtën kategori: