Akses Point AP AC Lite
  • Akses Point AP AC Lite
  • Akses Point AP AC Lite
  • Akses Point AP AC Lite

Akses Point AP AC LR

Akses Point - Marka Ubiquiti Network802.11ac Dual Radio Access Point

  • Produkte Cilësore Produkte Cilësore
  • Transport i shpejtë brenda 48 Orëve Transport i shpejtë brenda 48 Orëve
  • Paguaj CASH dhe Paypal Paguaj CASH dhe Paypal
17 900 Lekë
pa TVSH
Disponueshmëria Ka Gjendje Sasia:

Unifi AC Lite AP përmban teknologjinë më të fundit Wi-Fi 802.11ac në një dizajn industrial të rafinuar dhe është ideal për vendosjen e rrjeteve Wireless me performancë të lartë.
Operon ne 2-banda 2.4 & 5 Ghz.
Shpejtësia e transmetimit Wifi 1167 Mbps
Dizajn elegant, ultra-kompakt Unifi AC Lite AP përmban një dizajn të pastër në një gjurmë të reduktuar - gjysma e madhësisë në krahasim me standardin UniFi AP. Pajisje e cila sugjerohet për hotele, restorante, zyra, magazina apo shtëpi dhe vila.

AP-AC-LR
20 Artikuj

Vlerësime

Shkruani komentin tuaj

Shkruani komentin tuaj

71 Shikime

16 produkte të tjera në të njëjtën kategori: