Akses Point Grandstream
  • Akses Point Grandstream
  • Akses Point Grandstream

Akses Point Grandstream

Akses Point GrandstreamWireless me 1.27Gbps dhe (2) porta fikse Gigabti
Wireless me 1.27Gbps dhe (2) porta fikse Gigabti
Dual band 2x2: 2 MU-MIMO me teknologji formimi rreze
Suport  802.3af Power-over-Ethernet (PoE)
Gama e mbulimit deri ne 165 metra

  • Transport i shpejtë brenda 2-3 Ditëve Transport i shpejtë brenda 2-3 Ditëve
  • Paguaj në Dorëzim Paguaj në Dorëzim
15 900 Lek

(1 Lek 1)

me TVSH
Disponueshmëria Ka Gjendje Sasia:
Jep Oferten Tende

Karakteristikat e produktit:

• Wireless me 1.27Gbps dhe (2) porta fikse Gigabti
• Dual band 2x2: 2 MU-MIMO me teknologji formimi rreze
• Suport  802.3af Power-over-Ethernet (PoE)
• Mbështet 450+ pajisje të njëkohshme të klientëve WiFi
• QoS i avancuar për të siguruar performancën në kohë reale të aplikacioneve me vonesë të ulët
• Gama e mbulimit deri në 165 metra
• Nisja e sigurt e sigurisë dhe e të dhënave kritike/mbyllja e kontrollit nëpërmjet nënshkrimit dixhital, certifikatës unike të sigurisë/fjalëkalimit të parazgjedhur të rastit për pajisje
• Kontrolluesi i integruar lejon që GWN7600 të zbulojë, të sigurojë automatikisht dhe të menaxhojë deri në 30 GWN7600 në një rrjet.

GWN7600
5 Artikuj

Tirana: Transporti kushton 240 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethinat e Tiranës:              Transporti kushton 240 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 340 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 2-3 ditëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 340 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 3-4 ditëve.
Kosova: Transporti kushton 6 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Vlerësime

Shkruani komentin tuaj

Shkruani komentin tuaj

16 produkte të tjera në të njëjtën kategori: