• Piano digjitale ORLA CDP101 ROSEWOOD
  • Piano digjitale ORLA CDP101 ROSEWOOD
  • Piano digjitale ORLA CDP101 ROSEWOOD

ORLA Piano digjitale CDP101 ROSEWOOD

Piano Digitale ORLA CDP101 ROSEWOOD
Amplifikimi: 2x 15W
Permasat: 136 x 44 x 86 cm
Pesha: 45kg

  • Transport i shpejtë brenda 2-3 Ditëve Transport i shpejtë brenda 2-3 Ditëve
  • Paguaj në Dorëzim Paguaj në Dorëzim
88 000 Lek
me TVSH
Disponueshmëria Artikujt e fundit në gjendje Sasia:
Jep Oferten Tende

Tastiera: 88 çelësa Veprimi i Vlerësuar i Hammerit
Polifonia: 64 shënime
Tinguj: 16 tinguj në modalitetin Single / Split / Layer
Shfaqja: Ndriçuar
Kontrollet: Vëllimi Master, nivelet e ndriçimit -4 / +4, butonat lart / poshtë
Efektet reverb: Dhoma, Salla, Teatri - Chorus
Sequencer: 2 Tracks, Luaj
Demo: 20 këngë
Tuning: Transpose / Pitch
Metronomi: Klikime, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 6/8
Pedals: Sustain / Soft / Sostenuto (Përfshi pedale e qëndrueshme)
Dinamik: Hard / Normal / Light / No Dynamics
Midi: Midi On / Off
Lidhjet: Bluetooth, daljet L / R, inputet L / R, USB për të pritur, MIDI In / Out / Thru lidhëse, Pedal 1 & 2, 12V furnizim me
energji
I pajtueshëm me marrësin Bluetooth Artesia BT-1
Amplifikimi: 2x 15W
Përmasat: 136 x 44 x 86 cm
Pesha: 45kg
Pajisje shtesë: Tryezë, marrës Bluetooth, pedale vëllimi

CDP101-RSW
1 Artikulli
2018-11-21

Tirana: Transporti kushton 240 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethinat e Tiranës:              Transporti kushton 240 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 340 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 2-3 ditëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 340 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 3-4 ditëve.
Kosova: Transporti kushton 6 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Vlerësime

Shkruani komentin tuaj

Shkruani komentin tuaj

7 produkte të tjera në të njëjtën kategori: