Piano Digjitale ORLA CDP101
  • Piano Digjitale ORLA CDP101
  • Piano Digitale ORLA CDP101
  • Piano Digjitale ORLA CDP101

ORLA Piano Digjitale CDP101

Piano Digitale ORLA CDP101 BLACK
Polifoni: 64 Nota Maks
Tinguj: 16 Tinguj me modalitetin Single / Split / Layer

  • Transport i shpejtë brenda 2-3 Ditëve Transport i shpejtë brenda 2-3 Ditëve
  • Paguaj në Dorëzim Paguaj në Dorëzim
88 000 Lek
me TVSH
Disponueshmëria Artikujt e fundit në gjendje Sasia:
Jep Oferten Tende

Specifkat teknike ORLA CDP 101
Tastiera: 88 çelësat e Veprimit të Hammerit
Polifoni: 64 Nota Maks
Tinguj: 16 Tinguj me modalitetin Single / Split / Layer
Shfaqja: Shfaqja e pasme e Lit
Kontrollet: Vëllimi Master, Shkëlqimi 8 nivele: -4 / +4, Buttons Up / Down
Efektet: Reverb: Dhoma, Salla, Teatri - Chorus
Sekuence: 2 Tracks Sequencer, Luaj
Demo: 20 Demo Këngët
Tuning: Transpose / Pitch
Metronomi: Kliko, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 6/8
Pedals: Sustain / Soft / Sostenuto (Përfshihet pedali i qëndrueshëm)
mic. Dinamik 4 lloje: Hard / Normal / Light - Jo Dinamik
Bluetooth: Bluetooth gati
Midi: Midi On / Off
Lidhjet: lidhës Bluetooth, dalje L / R, hyrje L / R, USB për të pritur, Midi In / Out / Thru, lidhje me pedale 1 & 2, Power DC12V
Përforcuesi: 2 x 15 W
Pesha: Kg.45
Madhësia: 136 x 44 x 86 cm

CDP101-BLK
1 Artikulli
2018-11-21

Tirana: Transporti kushton 240 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethinat e Tiranës:              Transporti kushton 240 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 340 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 2-3 ditëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 340 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 3-4 ditëve.
Kosova: Transporti kushton 6 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Vlerësime

Shkruani komentin tuaj

Shkruani komentin tuaj

7 produkte të tjera në të njëjtën kategori: