Piano digjitale ORLA Stage Studio
  • Piano digjitale ORLA Stage Studio
  • Piano digjitale ORLA Stage Studio

ORLA Stage Studio Piano digjitale ngjyre e zeze

Piano Digitale ORLA Stage Studio e zezë
Ajo perfshin instrumente per muzikante plotesisht te arsimuar dhe per te rinjte te cilet po fillojne vetem udhetimin e tyre magjepses ne boten e pianos.

  • Transport i shpejtë brenda 2-3 Ditëve Transport i shpejtë brenda 2-3 Ditëve
  • Paguaj në Dorëzim Paguaj në Dorëzim
75 000 Lek
me TVSH
Disponueshmëria Artikujt e fundit në gjendje Sasia:
Jep Oferten Tende

Gama e mjeteve për serinë e re "Trashëgimia" është mjaft e gjerë. Ai përfshin instrumente për muzikantë plotësisht të arsimuar dhe për të rinjtë të cilët po fillojnë vetëm udhëtimin e tyre magjepsës në botën e pianos.
Specifikimet:
Tastiera: 88 çelësat çekiçësh me rezistencë të ndryshme në regjistrat e sipërm / të ulët
Polifonia: 64 shënime
Tinguj: 16 tinguj në regjimet Single / Split / Layer
Kontrollet: Vëllimi Master, 8 Nivelet e Ndriçimit: -4 / + 4 Buttons Up / Down
Efektet: Reverberations: Dhoma, Salla, Teatri - Chorus
Sekuencar: 2 sequencer track, rishikim
Demo: 20 këngë demo
Setup: Transpose / Pitch
Metronomi: Kliko, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 6/8
Pedals: Mbështetje / Soft / Sostenuto (mbështetur pedale përfshirë)
Dinamika: 4 lloje: Hard / Normal / Easy - Pa dinamikë
Bluetooth: në dispozicion
Midi: Midi On / Off.
Konektore: Lidhës Bluetooth, dalje L / R, hyrje L / R, port USB, lidhës Midi, hyrje pedale 1 dhe 2, furnizimi me energji 12V DC
Bokse: 2 x 12 W
Pesha: 22 kg

STAGE-STUDIO-BLK
1 Artikulli
2018-11-21

Tirana: Transporti kushton 240 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethinat e Tiranës:              Transporti kushton 240 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 340 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 2-3 ditëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 340 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 3-4 ditëve.
Kosova: Transporti kushton 6 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Vlerësime

Shkruani komentin tuaj

Shkruani komentin tuaj

7 produkte të tjera në të njëjtën kategori: