Piano digjitale ORLA CDP101 ROSEWOOD
  • Piano digjitale ORLA CDP101 ROSEWOOD
  • Piano digjitale ORLA CDP101 ROSEWOOD
  • Piano digjitale ORLA CDP101 ROSEWOOD
  • Piano digjitale ORLA CDP101 ROSEWOOD
  • Piano digjitale ORLA CDP101 ROSEWOOD

Piano digjitale ORLA CDP101 ROSEWOOD

Piano Digitale ORLA CDP101 ROSEWOOD

  • Produkte Cilësore Produkte Cilësore
  • Transport i shpejtë brenda 48 Orëve Transport i shpejtë brenda 48 Orëve
  • Paguaj CASH dhe Paypal Paguaj CASH dhe Paypal
88 000 Lekë
pa TVSH
Disponueshmëria Artikujt e fundit në gjendje Sasia:

Tastiera: 88 çelësa Veprimi i Vlerësuar i Hammerit


Polifonia: 64 shënime
Tinguj: 16 tinguj në modalitetin Single / Split / Layer
Shfaqja: Ndriçuar
Kontrollet: Vëllimi Master, nivelet e ndriçimit -4 / +4, butonat lart / poshtë
Efektet reverb: Dhoma, Salla, Teatri - Chorus
Sequencer: 2 Tracks, Luaj
Demo: 20 këngë
Tuning: Transpose / Pitch
Metronomi: Klikime, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 6/8
Pedals: Sustain / Soft / Sostenuto (Përfshi pedale e qëndrueshme)
Dinamik: Hard / Normal / Light / No Dynamics
Bluetooth: Bluetooth gati
Midi: Midi On / Off
Lidhjet: Bluetooth, daljet L / R, inputet L / R, USB për të pritur, MIDI In / Out / Thru lidhëse, Pedal 1 & 2, 12V furnizim me energji
I pajtueshëm me marrësin Bluetooth Artesia BT-1
Amplifikimi: 2x 15W
Përmasat: 136 x 44 x 86 cm
Pesha: 45kg
Mbarimi: Palisandër
Pajisje shtesë: Tryezë, marrës Bluetooth, pedale vëllimi

CDP101-RSW
1 Artikulli
2018-11-21

Vlerësime

Shkruani komentin tuaj

Shkruani komentin tuaj

47 Shikime

7 produkte të tjera në të njëjtën kategori: