Piano Digitale ORLA CDP101
  • Piano Digitale ORLA CDP101
  • Piano Digitale ORLA CDP101
  • Piano Digitale ORLA CDP101

Piano Digitale ORLA CDP101

Piano Digitale ORLA CDP101 BLACK

  • Produkte Cilësore Produkte Cilësore
  • Transport i shpejtë brenda 48 Orëve Transport i shpejtë brenda 48 Orëve
  • Paguaj CASH dhe Paypal Paguaj CASH dhe Paypal
88 000 Lekë
pa TVSH
Disponueshmëria Artikujt e fundit në gjendje Sasia:

Specifiche Tecniche ORLA CDP 101
Tastiera: 88 çelësat e Veprimit të Hammerit
Polifoni: 64 Nota Maks
Tinguj: 16 Tinguj me modalitetin Single / Split / Layer
Shfaqja: Shfaqja e pasme e Lit
Kontrollet: Vëllimi Master, Shkëlqimi 8 nivele: -4 / +4, Buttons Up / Down
Efektet: Reverb: Dhoma, Salla, Teatri - Chorus
Sekuence: 2 Tracks Sequencer, Luaj
Demo: 20 Demo Këngët
Tuning: Transpose / Pitch
Metronomi: Kliko, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 6/8
Pedals: Sustain / Soft / Sostenuto (Përfshihet pedali i qëndrueshëm)
mic. Dinamik 4 lloje: Hard / Normal / Light - Jo Dinamik
Bluetooth: Bluetooth gati
Midi: Midi On / Off
Lidhjet: lidhës Bluetooth, dalje L / R, hyrje L / R, USB për të pritur, Midi In / Out / Thru, lidhje me pedale 1 & 2, Power DC12V
Përforcuesi: 2 x 15 W
Pesha: Kg.45
Madhësia: 136 x 44 x 86 cm

CDP101-BLK
1 Artikulli
2018-11-21

Vlerësime

Shkruani komentin tuaj

Shkruani komentin tuaj

50 Shikime

7 produkte të tjera në të njëjtën kategori: