Piano digjitale ORLA Stage Studio
  • Piano digjitale ORLA Stage Studio
  • Piano digjitale ORLA Stage Studio

Piano digjitale ORLA Stage Studio

Piano Digitale ORLA Stage Studio e zeze

  • Produkte Cilësore Produkte Cilësore
  • Transport i shpejtë brenda 48 Orëve Transport i shpejtë brenda 48 Orëve
  • Paguaj CASH dhe Paypal Paguaj CASH dhe Paypal
75 000 Lekë
pa TVSH
Disponueshmëria Artikujt e fundit në gjendje Sasia:

Gama e mjeteve për serinë e re "Trashëgimia" është mjaft e gjerë. Ai përfshin instrumente për muzikantë plotësisht të arsimuar dhe për të rinjtë të cilët po fillojnë vetëm udhëtimin e tyre magjepsës në botën e pianos.

Specifikimet:
Tastiera: 88 çelësat çekiçësh me rezistencë të ndryshme në regjistrat e sipërm / të ulët
Polifonia: 64 shënime
Tinguj: 16 tinguj në regjimet Single / Split / Layer
Kontrollet: Vëllimi Master, 8 Nivelet e Ndriçimit: -4 / + 4 Buttons Up / Down
Efektet: Reverberations: Dhoma, Salla, Teatri - Chorus
Sekuencar: 2 sequencer track, rishikim
Demo: 20 këngë demo
Setup: Transpose / Pitch
Metronomi: Kliko, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 6/8
Pedals: Mbështetje / Soft / Sostenuto (mbështetur pedale përfshirë)
Dinamika: 4 lloje: Hard / Normal / Easy - Pa dinamikë
Bluetooth: në dispozicion
Midi: Midi On / Off.
konektore: Lidhës Bluetooth, dalje L / R, hyrje L / R, port USB, lidhës Midi, hyrje pedale 1 dhe 2, furnizimi me energji 12V DC
Bokse: 2 x 12 W
Pesha: 22 kg

STAGE-STUDIO-BLK
1 Artikulli
2018-11-21

Vlerësime

Shkruani komentin tuaj

Shkruani komentin tuaj

78 Shikime

7 produkte të tjera në të njëjtën kategori: