Piano digjitale ORLA Stage Starter
  • Piano digjitale ORLA Stage Starter
  • Piano digjitale ORLA Stage Starter
  • Piano digjitale ORLA Stage Starter

Piano digjitale ORLA Stage Starter

Piano Digitale ORLA Stage Starter

  • Produkte Cilësore Produkte Cilësore
  • Transport i shpejtë brenda 48 Orëve Transport i shpejtë brenda 48 Orëve
  • Paguaj CASH dhe Paypal Paguaj CASH dhe Paypal
64 000 Lekë
pa TVSH
Disponueshmëria Artikujt e fundit në gjendje Sasia:

Piano dixhitale ORLA Stage STARTER u krijua për të përmbushur nevojat e atyre që po ndjekin për herë të parë muzikën, me një tastierë prej 88 çelësash dinamike dhe 16 tonesh me një polifoni të mirë me 64 nota  dhe efekte të ndërtuara.

Tastiera: 88 çelësat e Veprimit të Hammerit
Polifoni: 64 Shënime Maks
Tinguj: 16 Tinguj
Kontrollet: Vëllimi Master, Funksioni binjak
Efektet Reverb: Dhoma, Salla, Teatri - Chorus
Demo: 6  Demo
Tuning Transpose / Pitch
Metronomi Kliko, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 6/8
Pedals: Sustain / Soft / Sustained (Përfshi pedalin e qëndrueshëm)
Dinamik 4 lloje: Hard / Normal / Light - Jo Dinamik

Lidhjet: Stereo Output, Stereo Input, USB për Host,Përforcim: 2 x 12 W
Ngjyra: Zeze
Aksesore Opsionale mbajtes, qese

STAGE-STARTER
1 Artikulli
2018-11-21

Vlerësime

Shkruani komentin tuaj

Shkruani komentin tuaj

57 Shikime

7 produkte të tjera në të njëjtën kategori: