Rreth shitësit

Vere pa alkool 0.0% spanjolle me nje cilesi absolute. Nje vere perfekte me nje shije origjinale. Lussory wine shija e vertete e veres!

Politikat e privatësisë

*Të dhënat e klientëve të cilat paraqiten bashkangjitur me porosinë, nuk do të përdoren për asnje lloj qëllimi tjetër përvec përfundimit me sukses të porositjes.

Politikat e kthimit

Çdo produkt mund te kthehet brenda 48 orëve i pa perdorur i pa dëmtuar. Në rast se produkti është i ndryshëm nga produkti që keni porositur ose është i dëmtu mund të kërkoni ta ktheni produktin ose ta ndërroni dhe transportin e paguan dyqani. Në rastin kur klienti ka mar produktin por ka dëshir ta kthejë mund ta bej ate brenda 48 orëve duke marrë përsipër vet pagesën e transportit.

Politikat e transportit

*Transporti mundësohet nga COEX SHPK. Në rastin kur klienti dëshiron ta kthejë produktin pa asnjë defekt dhe asnjë gabim nga ana e dyqanit tarifen e transportit e paguan klienti.

  • Filtro kërkimin tënd:
Shfaq 1 - 4 të 4 artikujve