Relax Brevi Miou Fantasy
  • Relax Brevi Miou Fantasy
  • Relax Brevi Miou Fantasy
  • Relax Brevi Miou Fantasy

Karrige lekundese Relax Brevi Miou Fantasy

Karrige lekundese Relax Brevi Miou Fantasy
Pajisur me telekomandë për të vendosur: 9 meloditë relaksuese me rregullimin e volumit, 6 shpejtësi lëkundje 3 kohëzgjatje të lëkundjeve: 10, 20 dhe 30 minuta (mund të zgjidhet gjithashtu nga tastiera).

24 500 Lek
me TVSH
Disponueshmëria Artikujt e fundit në gjendje Sasia:
Jep Oferten Tende

Karrige lëkundëse për bebe Relax Brevi Miou Fantasy
Pajisur me telekomandë për të vendosur: 9 meloditë relaksuese me rregullimin e volumit, 6 shpejtësi lëkundje 3 kohëzgjatje të lëkundjeve: 10, 20 dhe 30 minuta (mund të zgjidhet gjithashtu nga tastiera).
Ndenj
ësja mund të hiqet dhe të lahet, i rregullueshëm në 2 pozicione: drejtë për momentet e lojës dhe për të fjetur.
Siguria maksimale nga rripi i mbajtjes me 5 pikë.

Mbyllje praktike kompakte që redukton dimensionet e përgjithshme në një minimum.
E leht
ë e lëvizshme

ART 559 COL 388
1 Artikulli

Tirana: Transporti kushton 240 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethinat e Tiranës:              Transporti kushton 240 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 340 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 2-3 ditëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 340 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 3-4 ditëve.
Kosova: Transporti kushton 6 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Vlerësime

Shkruani komentin tuaj

Shkruani komentin tuaj

16 produkte të tjera në të njëjtën kategori: