Set Karroce CAM Dinamyc Premium
  • Set Karroce CAM Dinamyc Premium
  • Set Karroce CAM Dinamyc Premium
  • Set Karroce CAM Dinamyc Premium
  • Set Karroce CAM Dinamyc Premium
  • Set Karroce CAM Dinamyc Premium
  • Set Karroce CAM Dinamyc Premium

Set Karroce CAM Dinamyc Premium

Kurseni 14 000 Lekë
Set Karroce CAM Dinamyc Premium
  • Produkte Cilësore Produkte Cilësore
  • Transport i shpejtë brenda 48 Orëve Transport i shpejtë brenda 48 Orëve
  • Paguaj CASH dhe Paypal Paguaj CASH dhe Paypal
85 000 Lekë
99 000 Lekë
pa TVSH
Disponueshmëria Artikujt e fundit në gjendje Sasia:

Seti:
1) kosh
2) karrocë
3) seggiolino
4) çantë
SET Karroce Dinamico Premium përmban 3 pjesë kryesore në setin e saj:
Kosh: i miratuar për transport në makinë (0-10 kg), shumë i gjerë, i pajisur me sistemin e shpejtë / lirimit Quicky System, me dorezë , mbështetësja e shpinës e rregullueshme me 3 pozicione, dyshek, përzierje e lëkurës së çmuar ‘faux’ dhe pëlhurave prej kamoshi, tenda dhe mbulesa që hapen dhe të dyja janë të pajisur me një rrjet mushkonjash, mbulesa e kthyeshme (njëra anë është në lëkurë faux dhe tjetra në pëlhurë kamoshi),e mbuluar plotësisht, bazë e lakuar me ajrosje, çantë.
Karrocë: me strukturë alumini me një efekt të veçantë “grafiti, me ndenjëse të kthyeshme (me fytyrë nga prindi 0-12 muaj dhe me fytyrë përpara 12-36 muaj) falë mekanizmit të sistemit Via Via reverse,dorezë e rregullueshme e veshur me lëkurë të qepur me dorë. E thjeshte për të hequr rrotat, rrotat e para të kthyeshme 360 gradë, me sistem të lirimit dhe ndalimit, rrotat janë të fryeshme me ajër dhe të thjeshta të hiqen, mbështësja e këmbëve e rregullueshme, pedale frenimi, armotizim, mbështetësja e shpinë e rregullueshme në 4 pozicione, rripa të sigurisë, tendë e zgjerueshme, mushama shiu, shportë e bollshme për blerje me sistem praktik të hapjes. Mbyllje kompakte si libër.
Seggiolino: përputhet me standartet ECE R44/04 për grupin 0+ (0-13 kg) me mbrojtje anësore, mbushje që përshtatet me shpinën dhe i jep asaj mbëeshtetjen e nevojshme, tendë shumë-pozicionale, mbrojtëse me mbushje të butë dhe rrip, guidë për rregullimin e rripit, bazë e lakuar me tapa gome. Vendoset në sedilje në pozicioni përpara duke përdorur rripin e sigurisë së makinës. Mbulesat mund të lahen në 30°.
Një karrocë multifunksionale dhe fantastike për bebat tuaj.

ART.894 COL.758
2 Artikuj

Vlerësime

Shkruani komentin tuaj

Shkruani komentin tuaj

54 Shikime