• Set Karroce CAM Comby Tris
  • Set Karroce CAM Comby Tris
  • Set Karroce CAM Comby Tris
  • Set Karroce CAM Comby Tris
  • Set Karroce CAM Comby Tris

CAM Comby Tris Set Karroce

Set Karroce CAM Comby Tris
Dimensioni i produktit: 55,5 x 92 x 120 cm
Mosha e përdorimit: 0-36 muaj
Prodhuar në Itali, një sistem i patentuar dhe multifunksional
Praktike dhe e komode, e gjerë dhe e paisur me një dyshek të rehatshme.

48 500 Lek
me TVSH
Disponueshmëria Ka Gjendje Sasia:
Jep Oferten Tende

Pesha: 18,9 Kg
Dimensioni i produktit: 55,5 x 92 x 120 cm
Prodhuar në Itali, një sistem i patentuar dhe multifunksional
Mosha e përdorimit: 0-36 muaj
Materialet krejtësisht jo toksike
Praktike dhe e komode, e gjerë dhe e paisur me një dyshek të rehatshme.
Fundi i ventiluar dhe mekanizëm praktik.

ART.784015 COL.575
3 Artikuj

Tirana: Transporti kushton 240 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethinat e Tiranës:              Transporti kushton 240 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 340 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 2-3 ditëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 340 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 3-4 ditëve.
Kosova: Transporti kushton 6 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Vlerësime

Shkruani komentin tuaj

Shkruani komentin tuaj

16 produkte të tjera në të njëjtën kategori: