Set Kamera 2 Mpx
  • Set Kamera 2 Mpx

Set Kamera 2 Mpx

Set Kamera 2 Mpx

  • Produkte Cilësore Produkte Cilësore
  • Transport i shpejtë brenda 48 Orëve Transport i shpejtë brenda 48 Orëve
  • Paguaj CASH dhe Paypal Paguaj CASH dhe Paypal
32 000 Lekë
pa TVSH
Disponueshmëria Ka Gjendje Sasia:

DVR 4 Kanale Full HD 2 Kamera 2 Mpx
Bullet IR-20 Metra 2 kamera 2 Mpx Dome IR – 20 Metra HDD – 1 TB
Ushqyes & Konektore

s2mpi20
5 Artikuj

Vlerësime

Shkruani komentin tuaj

Shkruani komentin tuaj

18 Shikime

12 produkte të tjera në të njëjtën kategori: