Set Kamera 2 Mpx
  • Set Kamera 2 Mpx

Set Kamera 2 Mpx

Set Kamera 2 Mpx , DVR 4 Kanale Full HD
2 Kamera 2 Mpx Ushqyes & Konektore

  • Transport i shpejtë brenda 2-3 Ditëve Transport i shpejtë brenda 2-3 Ditëve
  • Paguaj në Dorëzim Paguaj në Dorëzim
32 000 Lek
me TVSH
Disponueshmëria Ka Gjendje Sasia:
Jep Oferten Tende

DVR 4 Kanale Full HD 2 Kamera 2 Mpx
Bullet IR-20 Metra 2 kamera 2 Mpx Dome IR – 20 Metra HDD – 1 TB
Ushqyes & Konektore

s2mpi20
5 Artikuj

Tirana: Transporti kushton 240 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethinat e Tiranës:              Transporti kushton 240 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 340 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 2-3 ditëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 340 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 3-4 ditëve.
Kosova: Transporti kushton 6 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Vlerësime

Shkruani komentin tuaj

Shkruani komentin tuaj

16 produkte të tjera në të njëjtën kategori: