Usb Mp3 per makine
  • Usb Mp3 per Makine
  • Usb Mp3 per Makine
  • Usb Mp3 per makine
  • Usb Mp3 per makine
  • Usb Mp3 per makine

Usb Mp3 per makine

Usb Mp3 per Makine
Funksioni 1: Bluetooth Car Kit
Funksioni 2: Ngarkesa e dyfishte e USB
Funksioni 3: Radio transmetues FM
Suporton karten TF / Micro SD, disk U

  • Transport i shpejtë brenda 2-3 Ditëve Transport i shpejtë brenda 2-3 Ditëve
  • Paguaj në Dorëzim Paguaj në Dorëzim
2 000 Lek
me TVSH
Disponueshmëria Artikujt e fundit në gjendje Sasia:
Jep Oferten Tende

Usb Mp3 per Makinë
Tensioni: 5V
Pesha e artikullit: 100g
Lloji i materialit: ABS
Funksioni 1: Bluetooth Car Kit
Funksioni 2: Ngarkesa e dyfishtë e USB
Funksioni 3: Radio transmetues FM
Suporton kartën TF / Micro SD, disk U

aksesore4
2 Artikuj

Tirana: Transporti kushton 240 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethinat e Tiranës:              Transporti kushton 240 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 340 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 2-3 ditëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 340 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 3-4 ditëve.
Kosova: Transporti kushton 6 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Vlerësime

Shkruani komentin tuaj

Shkruani komentin tuaj

16 produkte të tjera në të njëjtën kategori: