Immense Group një kompani e cila në fokus ka marketingun online të bizneseve dhe ngritjen e emrit të tyre.  Ne ju ofrojmë  disa shërbime të përmbledhura në websitin tonë Immense Platform aty ku ju si biznes do të keni mundësinë të menaxhoni dhe reklamoni shërbimet tuaja .

Disa nga shërbimet që ne ofrojmë janë :

  • Vetrinë Online, një hapsirë brenda websitit tonë ku ju do të mund të vendosni të  listuara të gjitha produktet,shërbimet që ofroni me çmimet dhe informacionet përkatëse.
  • Lokalizimi GPS (për të bërë biznesin më të lehtë për t'u gjendur),
  • Fotografim profesional (për të percjellur një imazh serioz dhe tërheqës),
  • Pagesa online (ju ofrojmë pagesa të sigurta , të shpejta dhe pa komision bankar përmes faqes tonë web ku pas çdo veprimi emëtohet faturë).
  • Gjeni staf profesionist dhe në kohë shumë të shkurtër.
  • Komunikimi me klientët (duke marrë dhe dërguar mesazhe me klientët e rinj ose ata besnikë për informim më shumë apo për të shmangur keqkuptimet, dhe këto mesazhe janë të dokumentuara )
  • Bashkëpunoni dhe shkëmbeni me biznese të tjera për të  zgjeruar aktivitetin tuaj sa më  shumë.

Këto shërbime janë mjaft efektive për çfarëdolloj biznesi (i vogël,i mesëm,i madh) si një mundësi për ngritjen e emrit tuaj. IMMENSE PLATFORM nuk është thjeshtë një faqe apo website por një kompani serioze e përkushtuar ndaj klientit tonë.