KTHIMI I PRODUKTIT:
Brenda 48 orëve ju keni të drejtë të ktheni produktin ose ta ndërroni atë me një produkt tjetër.
Produkti duhet të jetë me paketimin origjinal, pa shenja gërvishtjeje dhe me të gjitha aksesorët e produktit dhe të paketimit.
Gjithashtu duhet të na theksoni arsyen e kthimit të produktit në mënyre që të përmirësojmë akoma më tepër shërbimet tona ndaj jush.

 KUSHTET DHE TARIFAT E TRANSPORTIT
Dërgimi i porosive tuaja me transportin tonë të shpejtë dhe të sigurt i cili gjurmohet me GPS

Tirana: Transporti kushton 240 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethinat e Tiranës:              Transporti kushton 240 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 340 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 2-3 ditëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 340 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 3-4 ditëve.
Kosova: Transporti kushton 6 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Partnerët tanë: