Regjistrues për Makinë
  • Regjistrues për Makinë
  • Regjistrues për Makinë

Regjistrues për Makinë

Regjistrues për Makinë

  • Transport i shpejtë brenda 2-3 Ditëve Transport i shpejtë brenda 2-3 Ditëve
  • Paguaj në Dorëzim Paguaj në Dorëzim
2 300 Lek
me TVSH
Disponueshmëria Ka Gjendje Sasia:
Jep Oferten Tende

Regjistrues për makine për të regjistruar rrugën gjatë udhetimit .
Pamjet filmike mund tju shërbejnë si deshmi për cfardolloj skenari që mund tju ndodhi në rrugë.
Ekrani: 2.4”

regjistruesmakine
5 Artikuj

Tirana: Transporti kushton 240 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethinat e Tiranës:              Transporti kushton 240 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 340 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 2-3 ditëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 340 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 3-4 ditëve.
Kosova: Transporti kushton 6 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Vlerësime

Shkruani komentin tuaj

Shkruani komentin tuaj

16 produkte të tjera në të njëjtën kategori: