2 Llamba pulsuse për Frenat
  • 2 Llamba pulsuse për Frenat

2 Llamba pulsuse për Stopat

2 Llamba pulsuse për Stopet

  • Transport i shpejtë brenda 2-3 Ditëve Transport i shpejtë brenda 2-3 Ditëve
  • Paguaj në Dorëzim Paguaj në Dorëzim
850 Lek
me TVSH
Disponueshmëria Ka Gjendje Sasia:
Jep Oferten Tende

Modeli i çipit: 5630smd
Numri i led: 3
Ngjyra e kuqe
Lloji i prizës: 1157/1156
Tensioni: 12V
Fuqia: 3W
Temperatura e ngjyrave: 800K
Fluksi i ndriçuar: 200LM
Jetëgjatësia: 50,000 orë
Materiali: alumini

llambapulsuese
5 Artikuj

Tirana: Transporti kushton 240 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethinat e Tiranës:              Transporti kushton 240 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 340 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 2-3 ditëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 340 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 3-4 ditëve.
Kosova: Transporti kushton 6 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Vlerësime

Shkruani komentin tuaj

Shkruani komentin tuaj

16 produkte të tjera në të njëjtën kategori: