2 Llamba pulsuse për Frenat
  • 2 Llamba pulsuse për Frenat

2 Llamba pulsuse për Stopat

2 Llamba pulsuse për Stopet

  • Produkte Cilësore Produkte Cilësore
  • Transport i shpejtë brenda 48 Orëve Transport i shpejtë brenda 48 Orëve
  • Paguaj CASH dhe Paypal Paguaj CASH dhe Paypal
850 Lekë
pa TVSH
Disponueshmëria Ka Gjendje Sasia:

Modeli i çipit: 5630smd
Numri i led: 3
Ngjyra e kuqe
Lloji i prizës: 1157/1156
Tensioni: 12V
Fuqia: 3W
Temperatura e ngjyrave: 800K
Fluksi i ndriçuar: 200LM
Jetëgjatësia: 50,000 orë
Materiali: alumini

llambapulsuese
5 Artikuj

Vlerësime

Shkruani komentin tuaj

Shkruani komentin tuaj

59 Shikime

16 produkte të tjera në të njëjtën kategori: