Lista e produkteve sipas markës Wine Shop Ajsel

Wine Shop Ajsel

Wine Shop Ajsel

Çmimi 3 800 Lek

Barolo Marne Forti Toso

Karakterizohet nga: ngjyra e kuqe, aroma komplekse dhe aromë e plotë.

Transport i Shpejtë
3 800 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 1 500 Lek

Cobo e Bardha e Beratit

COBO E BARDHA E BERATIT
Prodhuar dhe ambalazhuar nga Kantina e Pijeve Çobo Ura VajguroreBerat, Albania

Transport i Shpejtë
1 500 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 1 500 Lek

Cobo Kashmer 2013

Verë e Kuqe  KASHMER 2013

Transport i Shpejtë
1 500 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 1 500 Lek

Cobo raki me arra

RAKI ME ARRA, COBO
39% Alkool

Transport i Shpejtë
1 500 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 1 000 Lek

Cobo Shesh i zi

COBO SHesh i Zi
Prodhuar nga Kantina e Pijeve Çobo Berat , Shqipëri.

Transport i Shpejtë
1 000 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 2 800 Lek

Donnaluce Poggio le Volpi

"Donnaluce" e Poggio le Volpi është një verë e bardhë e përgatitur nga rrushi lokal, i korrur vonë.

Transport i Shpejtë
2 800 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje