Na ndiqni në Facebook

Video Lojra & Konsole

Miresevini tek seksioni me argetues Video lojra ku ju do te gjeni shumellojshmeri lojrash si Playstation , Xbox , PC , Nintendo, PSP, Wii U, PS4, PS Vita dhe shume aksesore per keto lojra si leva, CD me lojra, karte memorie etj

Video Lojra & Konsole

Active filters
Çmimi 1 500 Lek

Sony Playstation 2 (i perdorur)

Sony Playstation 2 (i përdorur), i testuar dhe shume funksional

Transport i Shpejtë
1 500 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Kudje Per Lojra
  • I ri
Çmimi 1 400 Lek

Kudje Per Lojra

Kufje per Lojra
Transport i Shpejtë
1 400 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Kufje te medha
  • I ri
Çmimi 1 700 Lek

Kufje te medha

HEADSET SBOX HS-1520 Black/Red
Transport i Shpejtë
1 700 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
KUFJE PER LOJRA
  • I ri
Çmimi 2 000 Lek

KUFJE PER LOJRA

HEADSET SBOX HS-401 Black/Red
Transport i Shpejtë
2 000 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Tastier per lojra
  • I ri
Çmimi 3 500 Lek

Tastier per lojra

Tastier per lojra
Transport i Shpejtë
3 500 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje