Na ndiqni në Facebook

Televizore

Immenseplatform.com: ketu do te gjeni televizore , smart tv full hd , led tv, 4k tv, Smart TV 4K UHD te markave me te mirenjohura si Samsung, Tesla, Vox, Hisense, LG, Arielli, Haier, Philips dhe shume te tjera. Ktu do te gjeni dhe te gjitha aksesore televizori per te gjitha markat. Dekoder& Android box,

Televizore

Active filters
Çmimi 24 900 Lek

TV Arielli 32" FULL HD

Televizor ARIELLI 32 FULL HD

Transport i Shpejtë
24 900 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 29 900 Lek

TV Haier 32" Full HD

Televizor HAIER 32 FULL HD

Transport i Shpejtë
29 900 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 37 900 Lek

TV Toshiba 32" Full HD

Televizor TOSHIBA 32 FULL HD

Transport i Shpejtë
37 900 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 34 900 Lek

TV LG 32" Full HD

Televizor LG 32" FULL HD

Transport i Shpejtë
34 900 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 29 900 Lek

TV TESLA 32" FULL HD

TV TESLA 32 FULL HD

Transport i Shpejtë
29 900 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 54 900 Lek

TV LG 43" Full HD

Televizor LG 43 FULL HD

Transport i Shpejtë
54 900 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 119 900 Lek

TV LG 49" SMART TV 4K UHD

Televizor LG 49" SMART TV 4K UHD

Transport i Shpejtë
119 900 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 44 900 Lek

TV Hisense 32" Smart TV

Televizor HISENSE 32" SMART TV

Transport i Shpejtë
44 900 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 32 900 Lek

TV Hisense 32" Full HD

Televizor HISENSE 32" FULL HD

Transport i Shpejtë
32 900 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 47 900 Lek

TV Hisense 39" Full HD

Televizor HISENSE 39 FULL HD

Transport i Shpejtë
47 900 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 49 900 Lek

TV Hisense 43" Full HD

Televizor HISENSE 43" FULL HD

Transport i Shpejtë
49 900 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 54 900 Lek

TV Hisense 43" Smart TV

Televizor HISENSE 43 SMART TV

Transport i Shpejtë
54 900 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 59 990 Lek

HAIER TV LE50U6700U UHD SMART LINUX + SOUNDBAR

Ekrani juaj Haier ju jep me shume kontrast, gezoni imazhe edhe me te qarta plus Soundbar
Mos e humbisni asnje detaj, nje ekran 4K UHD, rezolucioni i imazhit 4 here me te qarte se FHD.
Garanci 2 vite

Transport i Shpejtë
59 990 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 29 900 Lek

Tv Vox 32" Full HD

Televizor VOX 32 FULL HD

Transport i Shpejtë
29 900 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 124 900 Lek

HAIER TV LE65U6700U UHD SMART LINUX + SOUNDBAR

TV HAIER LE65U6700U UHD SMART LINUX i merrni se bashku me bokse
Hyrja HDMI: 3
Hyrja e kompozuar e videos: 1
Porta Ethernet: 1
Porta USB 2.0: 2
Garancia 2 vite

Transport i Shpejtë
124 900 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 44 900 Lek

Tv Samsung 32" Smart Tv

Televizor SAMSUNG 32" SMART TV

Transport i Shpejtë
44 900 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 39 900 Lek

Tv Samsung 32 Full HD

Televizor SAMSUNG 32 FULL HD

Transport i Shpejtë
39 900 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje