Lista e produkteve sipas markës Ilary & Chiara Centro Beby

Ilary & Chiara Centro Beby

Ilary & Chiara Centro Beby

Çmimi 8 000 Lek

Auto Disney Peppa PIG Ndenjese per makine

Ndenjëse per makine Auto Disney Peppa PIG
Montohet lehte ne makine bashke me rripin e sigurise
Mbulesa e montueshme mund të lahen në 30 °C.
E përshtatshme për grupet 1,2 dhe 3 nga pesha 9 deri 36 kg

Transport i Shpejtë
8 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 6 000 Lek

Aziamor Gnammy Karrige ushqimi per beba ngjyre blu

Karrige ushqimi për beba Aziamor Gnammy ngjyrë blu
Karrige praktike dhe të lehta, ideale për ngrënie jashtë dhe brenda shtëpisë. 
Nga 6-36 muaj për femije me peshe deri në 15kg.
Pastrohet lehtesisht

Transport i Shpejtë
6 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 6 000 Lek

Aziamor Gnammy Karrige ushqimi per beba ngjyre jeshile

Karrige ushqimi për beba Aziamor Gnammy ngjyrë jeshile
Ofron komfort maksimal per femijen tuaj gjate momentit te ushqimit.
Nga 6-36 muaj për pesha deri në15kg.
Pastrohet lehtesisht.

Transport i Shpejtë
6 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 6 000 Lek

Aziamor Gnammy Karrige ushqimi per bebe ngjyre roze

Karrige per bebe Aziamor Gnammy ngjyre roze
- ngjyre roze
- nga 6 deri në 36 muaj (15 kg);
- rregullueshme në 3 pozicione;
- tabaka praktike e lëvizshme;

Transport i Shpejtë
6 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 8 500 Lek

Aziamor Happy Karroce ngjyre e gjelbert

Karrocë Aziamor Happy ngjyrë e gjelbërt
Karrocë për fëmijet, me 4 rrota, e markës Aziamor.
Me mbështetësen dhe strehën e sipërme të lëvizshme sipas dëshirës.
Hapet dhe mbyllet lehtësisht për tu marrë kudo me vete.
E siguron fëmijën me 5 rripa gjatë kohes që e mbani në karrocë dhe vend për këmbet.
Pjesa e përparme në formë mbështetëse e rehatshme.
Në pjesën e poshtme ka një kosh për të mbajtur aksesorët që ju duhen.
Rrotat janë dyshe, rrotullohen 360 grade dhe me sistem frenimi.

Transport i Shpejtë
8 500 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 8 500 Lek

Aziamor happy karroce ngjyre e kuqe

Aziamor happy karroce ngjyre e kuqe
Me mbeshtetesen dhe strehen e sipërme të levizshme sipas dëshirës.
Hapet dhe mbyllet lehtësisht për tu marrë kudo me vete.
E siguron fëmijën me 5 rripa gjatë kohes që e mbani në karrocë dhe vend për këmbet.
Një karrocë mjaft praktike dhe kompakte për cdo udhetim të bebit tuaj.

Transport i Shpejtë
8 500 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 16 000 Lek

Aziamor Isocompact Ndenjese makine ngjyre gri

Ndenjese makine Aziamor Isocompact ngjyre gri
Nje ndenjëse makine për fëmijë e dizenjuar për të 3 grupet e përdorimit.
Me sistemin Isofix dhe formë anatomike i siguron mbrojtje maksimale fëmijës tuaj.

Transport i Shpejtë
16 000 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 16 000 Lek

Aziamor Isocompact Ndenjese per makine ngjyre blu

Ndenjese per makine Aziamor Isocompact ngjyre blu
Isocompact është një ndenjëse makine për fëmijë e dizenjuar për të 3 grupet e përdorimit.
Me sistemin Isofix dhe formë anatomike i siguron mbrojtje maksimale fëmijës tuaj.
E sigurt per femije me pesha 9-36 kg

Transport i Shpejtë
16 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 16 000 Lek

Aziamor Isocompact Ndenjese per makine ngjyre e zeze

Ndenjëse për makinë Aziamor Isocompact ngjyrë e zezë
Per perdorim 9-36 kg, i siguron mbrojtje maksimale femijes
Isocompact është një ndenjëse makine për fëmijë e dizenjuar për të 3 grupet e përdorimit.
Me sistemin Isofix dhe formë anatomike i siguron mbrojtje maksimale fëmijës tuaj.

Transport i Shpejtë
16 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 65 000 Lek

Aziamor Privilege Set karroce blu

Trio eshte i perbere nga: ndenjese per automjete i pershtatshem per muajt e pare te femijes. Ajo vjen me nje doreze praktike mbajtese, te rregullueshme mbrapa me 3 pozicione dhe mund te perdoret nga lindja deri ne 10 kg, pajisur me bazen e ajrosjes, mbeshtetes i rregullueshem, doreze praktike mbajtese.
Set karroce Aziamor Privilege Blu i perbere nga ndenjese per automjete,djep dhe karroca e sigurt dhe praktike.

Transport i Shpejtë
65 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 65 000 Lek

Aziamor Privilege Set karroce e kuqe

Set Karroce Aziamor Privilege ngjyre e kuqe, nje trio praktike dhe shume funksionale.
Trio eshte i perbere nga: ndenjese per automjete i pershtatshem per muajt e pare te femijes. Ajo vjen me nje doreze praktike mbajtese, te rregullueshme mbrapa me 3 pozicione dhe mund te perdoret nga lindja deri ne 10 kg, pajisur me bazen e ajrosjes, mbeshtetes i rregullueshem, doreze praktike mbajtese.

Transport i Shpejtë
65 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 18 000 Lek

Aziamor Spirit Karroce ngjyre blu

Karroce Aziamor Spirit ngjyre blu
- Mbyllja e karroces; - pesha 3.9 kg; - dorezë e vetme dhe e rregullueshme;
- Rrota me rrota përpara me frenim; rrotat e pasme me frenim të dyfishtë; 
- Shporta e magazinimit kapaciteti maksimal 3 kg;
- Rripat e sigurisë të rregullueshme me 5 pikë;
- Vendi mbështetës prapa i mbushur me pëlhurë të butë teknike; 
- Mbështetës i rregullueshëm me shumë pozicione; 
- Këmbë mbështetëse me 2 pozicione; 

Transport i Shpejtë
18 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 18 000 Lek

Aziamor Spirit Karroce ngjyre bojeqielli

Karroce Aziamor Spirit ngjyre bojeqielli
- Shporta e magazinimit kapaciteti maksimal 3 kg;
- Rripat e sigurisë të rregullueshme me 5 pikë;
- Vendi mbështetës prapa i mbushur me pëlhurë të butë teknike; 
- Mbështetës i rregullueshëm me shumë pozicione; 
- Këmbë mbështetëse me 2 pozicione; 
- Kapaku me pëlhurë të zgjeruar teknike; 
- Mbulesa e këmbëve per bebat.

Transport i Shpejtë
18 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 18 000 Lek

Aziamor Spirit Karroce ngjyre jeshile

Karroce Aziamor Spirit ngjyre jeshile
- Mbyllja e karrocës; - pesha 3.9 kg; - dorezë e vetme dhe e rregullueshme;
- Rrota me rrota përpara me frenim; rrotat e pasme me frenim të dyfishtë; 
- Shporta e magazinimit kapaciteti maksimal 3 kg;
- Rripat e sigurisë të rregullueshme me 5 pikë;
- Vendi mbështetës prapa i mbushur me pëlhurë të butë teknike; 
- Mbështetës i rregullueshëm me shumë pozicione; 
- Këmbë mbështetëse me 2 pozicione; 
- Kapaku me pëlhurë të zgjeruar teknike; 

Transport i Shpejtë
18 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 18 000 Lek

Aziamor Spirit Karroce ngjyre te kuqe

Karroce Aziamor Spirit ngjyre te kuqe
- Mbyllja e karroces; - pesha 3.9 kg; - dorezë e vetme dhe e rregullueshme;
- Rrota me rrota përpara me frenim; rrotat e pasme me frenim të dyfishtë; 
- Shporta e magazinimit kapaciteti maksimal 3 kg;
- Rripat e sigurisë të rregullueshme me 5 pikë;
- Vendi mbështetës prapa i mbushur me pëlhurë të butë teknike; 
- Mbështetës i rregullueshëm me shumë pozicione; 
- Këmbë mbështetëse me 2 pozicione; 

Transport i Shpejtë
18 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 14 000 Lek

Aziamor Sprinty Karroce blu

Karroce New Sprinty ngjyre blu është unike në modelin e saj me një vend të madh, super të rehatshme.
Mbështetëse me 5 pozicione, rrotullime të përparme, rrotat e pasme me frena të dyfishtë, të përshtatshme për fëmijët e moshës 6 muaj e më shumë.

Transport i Shpejtë
14 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 14 000 Lek

Aziamor Sprinty Karroce ngjyre e kuqe

Karroce Aziamor Sprinty ngjyre e kuqe
Karroce New Sprinty ngjyre e kuqe është unike në modelin e saj me një vend të madh, super të rehatshme.
Mbështetëse me 5 pozicione, rrotullime të përparme, rrotat e pasme me frena të dyfishtë, të përshtatshme për fëmijët e moshës 6 muaj e më shumë; sistem praktik dhe i menjëhershëm i mbylljes i lehtësuar nga një rrip me funksion të dyfishtë, gjithashtu për transport, duke marrë parasysh peshën prej 6.5 kg.

Transport i Shpejtë
14 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 14 000 Lek

Aziamor Sprinty Karroce ngjyre jeshile

Karroce Aziamor Sprinty ngjyrë jeshile
New Sprinty është një krrocë me ndenjëse të gjerë dhe të butë, ka mbyllje kompakte dhe mund të përdoret që nga lindja deri nw 15 kg. Gjithanëshmëria e tij e bën dinamike gjatë ecjes dhe të rehatshëm gjatë kohës së gjumit. Mbështetësja e shpinës mund të rregullohet në 3 pozicione sikurse dhe mbështetësja e këmbëve. Rrotat e pasme janë të pajisura me frena.

Transport i Shpejtë
14 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 24 000 Lek

Aziamor Star Karroca ngjyre jeshile

Karroca Aziamor Star ngjyre jeshile
Karroca e përshtatshme për përdorim nga 6 muaj deri sa femija te shkoje 15 kg.
Manovrohet me një dorë në siguri të plotë , duke përfituar nga cilësitë e manovrueshmërisë.
Mbyllja kompakte  duke përdorur vetëm një dorë.
E lehtë dhe praktike  në përdorimin e saj; mund të transportohen me një dorë 
Rrotat e pasme të kthyera me bllokim.
Rripat e sigurisë të rregullueshme me 5 pikë 
Tendë e rregullueshme.

Transport i Shpejtë
24 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 2 000 Lek

Aziamor Uturak ngjyre roze

Uturak Aziamor ngjyrë rozë me forme qenusheje me nje vend ergonomik qe garanton rehati maksimale per femijen.
Pastrohet lehtësisht, e pajisur me dritë dhe tingujn. 

Transport i Shpejtë
2 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 12 000 Lek

Aziamor X1 Ndenjese per makine ngjyre e kuqe

Ndenjëse për makinë Seggiolino Aziamor X1 ngjyrë e kuqe
Auto X1 përdoret për fëmijët e grupit të parë (0-18), ajo siguron mbrojtje dhe rehati për fëmijën tuaj gjatë udhëtimit me makinë.
I rregullueshëm në 3 pozicione dhe i pajisur me rripa.

Transport i Shpejtë
12 000 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 12 000 Lek

Aziamor X1 Ndenjese per makine Seggiolino ngjyre gri

Ndenjese per makine Seggiolino Aziamor X1 ngjyre gri
I rregullueshëm në 3 pozicione dhe i pajisur me rripa.
Përdorimi: 0-18 kg
Ajo ofron siguri dhe rehati per femijet tuaj

Transport i Shpejtë
12 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 9 000 Lek

Aziamor X2 Ndenjese makine ngjyre blu

Saggiolino Aziamor X2 Blu
Kjo saggiolino mund të përdoret për fëmijë që peshojnë mbi 9 kg.
Mosha e përdorimit: 9-36 kg/gr 1,2,3
Disponon rripa të sigurimit dhe përshtatës.

Transport i Shpejtë
9 000 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 9 000 Lek

Aziamor X2 Ndenjese per makine ngjyre e kuqe

Ndenjese per makine Aziamor X2 ngjyre e kuqe
Aziamor X2 eshte nje ndenjese per femije ne makine qe mund te perdoret per femije qe peshojne mbi 9 kg.
Mosha e përdorimit: 9-36 kg/grupi 1,2,3

Transport i Shpejtë
9 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 2 000 Lek

Aziamor X3 Ndenjese per makine ngjyre e zeze

Ndenjëse për makinë Aziamor X3 ngjyrë e zezë
Montohet ne makine permes rripit te sigurimit dhe ka peshe 15-36 kg
Copat mund të hiqen dhe të lahen lehtesisht.

Transport i Shpejtë
2 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 2 000 Lek

Aziamor X3 Ndenjese per makine ngjyre gri

Ndenjese per makine Aziamor X3 ngjyre gri
Sherben si perforcues i ndenjeses normale te makines per femije është anatomik dhe me ajrosje.
Copat mund të hiqen dhe të lahen mjaft thjesht.

Transport i Shpejtë
2 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 1 700 Lek

Bluze per djem ngjyre gri

Keep Kalm & Smile
Bluze ngjyrë gri për djem.
Shumë e rehatshme dhe e butë për djalin tuaj.

Transport i Shpejtë
1 700 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje