Lista e produkteve sipas markës Lussory Wine

Lussory Wine

Lussory Wine

950 Lekë

Vere pa alkool 0.0% - ARIEN e bardhë

Lussory Premium White është bërë nga varietetet e verës Arien dhe Macabeo rritur në Spanjë përgatitur me kujdes në mënyrë që alkooli të hiqet pak para mbushjes, duke ruajtur karakteristikat organoleptike të kësaj verë të pjekur lehtë. Kjo verë është ngjyrë e verdhë kashte me flluska të vogla karbonike që tregojnë rininë e saj. Në hundë ka sugjerime të shurupit me theks të mollës, agrume dhe lules. Në shije është e freskët dhe aromatike, e thatë me një fund të hidhur të këndshëm.

Transport falas
950 Lekë
Disponueshmëri: Ka Gjendje
1 000 Lekë

Vere pa Alkool ARIEN dhe MACABEO

Një verë e gazuar 0.0% e shijshme jo-alkoolike me një erë karakteristike rrushi . Kjo verë e gazuar filtrohet në një mënyrë duke mos lënë gjurmë të alkoolit dhe për këtë arsye gjithashtu eshte e certifikuar Halal.  Me vreshtari Arien dhe Macabeo, me përzjedhje të rrushit më të mirë.Një verë perfekte me një shije origjinale.Kjo verë me gaz është e shijshme për t\'u kombinuar me sallatë ose si një plotësues për ëmbëlsira.

Transport falas
1 000 Lekë
Disponueshmëri: Ka Gjendje