Na ndiqni në Facebook

Organo dhe Aksesorë

Organo

Organo dhe Aksesorë

Active filters
Çmimi 19 000 Lek

MEDELI Tastiere 5-Oktave M5

TASTIERE MEDELI 5-OKTAVE M5
Permasat: 940 x 356 x 136 mm
Pesha: 3.75k

Transport i Shpejtë
19 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 29 000 Lek

Medeli Tastiere A100

TASTIERE 100A
Dimensionet (WxDxH): 970 x 370 x 142 mm
Pesha: 6 Kg

Transport i Shpejtë
29 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 23 000 Lek

Medeli Tastiere modeli M211K

TASTIERE MEDELI M211K
Dimensionet: 943 x 316 x 101 mm

Transport i Shpejtë
23 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 5 700 Lek

Proel Suport tastiere Dopio X SPL250

Suport tastiere Dopio X Proel SPL250
Lartesia maksimale: 970 mm
Pesha: 11.80 Kg
Ngarkesa maksimale: 90 Kg

Transport i Shpejtë
5 700 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 13 500 Lek

Proel Suport tastiere modeli EL260 (me kater kembe)

Suport tastiere Proel EL260 (me kater kembe)
Kapaciteti i ngarkeses: 105 Kg
Kapaciteti i ngarkeses se kraheve te siperme: 25 Kg
Kapaciteti i ngarkeses se raftit kryesor: 80 Kg

Transport i Shpejtë
13 500 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje