Na ndiqni në Facebook

Pajisje Skene

Pajisje Skene , Ndricues Led dhe aksesore te tjere te skenes

Pajisje Skene

Active filters
Çmimi 34 000 Lek

Proel Boks i amplifikuar WAVE 10A

Lloji i sistemit: 2 Menyra
Mbulimi kendor: 90 ° H x 60 ° V
Fuqia maksimale e pikut: 260W
Fuqia e vazhdueshme perforcues HF: 30W ne klasen AB
Fuqia e vazhdueshme e amplifikatorit LF: 100W ne klasen D
Pergjigjja ne frekuence: 70Hz - 20kHz
SPL max: 122dB

Transport i Shpejtë
34 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 39 500 Lek

Proel Boks i amplifikuar WAVE12A

Boks i amplifikuar Proel  WAVE12A
Ju vetem duhet te lidhni telefonin tuaj ose tabletin tuaj me nje altoparlant WAVE per te luajtur muzike pa nevojen e ndonje kablli

Transport i Shpejtë
39 500 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 58 000 Lek

Proel Boks i amplifikuar V15A

Boks i amplifikuar Proel V15A
Hyrja e zgjedhshme MIC / LINE me 2-band EQ
Forma asimetrike per perdorim gjithashtu si monitor i skenes
Pesha 18 kg 

Transport i Shpejtë
58 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 110 000 Lek

Proel Boks i amplifikuar set modeli LT812A

Boks i amplifikuar SET Proel modeli LT812A
Qarku DUAL LIMITER siguron nje tingull te paarritshem edhe ne nivelin me te larte dhe nje mbrojtje totale te altoparlanteve

Transport i Shpejtë
110 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Boks i amplifikuar Soundsation GO-SOUND15AM
  • Vetëm online
Çmimi 31 000 Lek

Soundsation Boks i amplifikuar GO-SOUND15AM

Boks i amplifikuar Soundsation GO-SOUND15AM
Perforcues me fuqi AB 880 W
Prodhimi i linjes XLR
Dimensioni i altoparlantit (Pa x HxD) 440 x 703 x 370 mm
Pesha 15 Kg

Transport i Shpejtë
31 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 28 000 Lek

Soundsation Boks i amplifikuar GO-SOUND15A

Boks i amplifikuar Soundsation GO-SOUND15A
Dimensioni i altoparlantit (Pa x HxD) 440 x 703 x 370 mm
Pesha 15 Kg
Perforcues me fuqi AB 880 W

Transport i Shpejtë
28 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 28 000 Lek

Soundsation Boks pasiv i pamplifikuar HYP-ER TOP 15P

Boks pasiv i dyanshem
Rezonancë e larte, kabinet i forte dhe i lehte me propilen me grile te plote metalik, pelhure te papershkueshme nga zeri

Transport i Shpejtë
28 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 46 000 Lek

Proel Monitor te amplifikuar studio EIKON-6A

Monitor te amplifikuar studio Proel EIKON-6A
Perforcues AB 20 + 50W te nivelit te larte me kufizim te dyfishte CLIP LIMITER
SPL MAX -106 dB

Transport i Shpejtë
46 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 5 200 Lek

Proel Boks mural XE35TB

Boks Mural Proel XE35TB
Instalim vertikal ose horizontal
Ngjyra: E zeze

Transport i Shpejtë
5 200 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 5 200 Lek

Proel Boks mural modeli XE35TW

Materialet e ndertimit: ABS / Steel
Ngjyra: Bardhe
Permasat (L x H x D): 130 x 198 x 130 mm
Pesha: 1.8 kg (3.969 lb)

Transport i Shpejtë
5 200 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Boks Mural Proel XE55TB
  • Vetëm online
Çmimi 7 400 Lek

Proel Boks Mural XE55TB

Boks Mural Proel XE55TB

Transport i Shpejtë
7 400 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 7 400 Lek

Proel Boks mural modeli XE55TW

Boks Mural Proel XE55TW
Instalim vertikal ose horizontal
Ngjyra: Bardhe
Pesha: 3 kg (6.615 lb)

Transport i Shpejtë
7 400 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 8 700 Lek

Proel Boks mural modeli X30TB

Boks Mural Proel X30TB
Materiali ndertimit: ABS / Alumini
Ngjyra: E zeze
Permasat (LxHxD): 125 x 193 x 120 mm
Pesha: 1.3 Kg

Transport i Shpejtë
8 700 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 8 700 Lek

Proel boks mural modeli X30TW

Boks Mural Proel X30TW
Materiale ndertimi: ABS / Alumini
Ngjyra: Bardhe
Permasat (LxHxD): 125 x 193 x 120 mm
Pesha: 1.3 Kg

Transport i Shpejtë
8 700 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 4 900 Lek

Proel Boks per ambjente te jashtem PA PR10PLB

Boks per ambjent te jashtem Proel PA PR10PLB
Ngjyra: e zeze 
Përmasat (L x H x D): Ø138 x 190 mm
Pesha: 1,9 kg (4,190 lb)

Transport i Shpejtë
4 900 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 6 300 Lek

Proel Boks per ambjent te jashtem PA PR30PL

Boks per ambjent te jashtem Proel PA PR30PL
Dizajn inovativ per te siguruar performance audio me cilesi te larte

Transport i Shpejtë
6 300 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 2 400 Lek

Proel Boks tavani modeli CSE06T

Boks tavani Proel CSE06T
Struktura mbeshtetese prej celiku
Materialet e ndertimit: hekuri
Ngjyra: e bardhe (RAL 9010)

Transport i Shpejtë
2 400 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje