Lista e produkteve sipas markës Durres Shop

Durres Shop

Durres Shop

Çmimi 1 000 Lek

2 llamba Rgb Led

2 llamba Rgb Led
Transport i Shpejtë
1 000 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 1 000 Lek

Aux me bluetooth

Aux me bluetooth

Transport i Shpejtë
1 000 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 1 100 Lek

Bluetooth G7

G7

Transport i Shpejtë
1 100 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 1 600 Lek

Boks me bluetooth

Boks me Bluetooth 

Transport i Shpejtë
1 600 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 1 000 Lek

Imitim kamere sigurimi me LED Sensor

Imitim kamere sigurimi me LED Sensor
Regjistrimi i dritës së kuqe LED
Lehtë për tu instaluar (përfshirë hardware)

Transport i Shpejtë
1 000 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 2 300 Lek

Iron Gym

Iron Gym

Transport i Shpejtë
2 300 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 1 700 Lek

Kamera parkimi

Kamera parkimi
Ngjyra: E zezë
Sensori i imazhit: CCD
Shkalla e lartë e hidroizolimit: Ip68

Transport i Shpejtë
1 700 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 1 850 Lek

Karikues wireless për Android dhe Iphone

Karikues Wireless për Android dhe Iphone
Përshtatet me këto modele:
-iPhone 8 / 8Plus, iPhone X.
-Galaxy Note8, S7 / S7 Edge, Galaxy S6 / S6 Edge, Galaxy S8, Galaxy S8 Plus
-Nexus 7 Gen 2 / Nexus 4 / Nexus 5 / Nexus 6
.


Transport i Shpejtë
1 850 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 1 900 Lek

Korrigjues Shpine

Korrigjues shpine 

Transport i Shpejtë
1 900 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 900 Lek

Kufje me Bass

Kufje 

Transport i Shpejtë
900 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 800 Lek

Kufje me bluetooth

Kufje me bluetooth

Transport i Shpejtë
800 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 3 800 Lek

Llambat H1

Llambat H1

Transport i Shpejtë
3 800 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 2 300 Lek

M6 Kufje me Bluetooth

M6 Kufje me Bluetooth
Komunikimi: Wireless
Koha e karikimit: 1 ~ 2 orë

Transport i Shpejtë
2 300 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje