Elektronike

Ketu mund te gjeni shumellojshmeri te paisjeve elekronike.

Elektronike

Active filters
IP Phone Grandstream
  • Në aksion!
7 600 Lekë

IP Phone Grandstream

Telefoni IP Standart I Grandstream i cili këshillohet për përdorime në biznese të vogla dhe të mesme.

Transport falas
7 600 Lekë
Disponueshmëri: Ka Gjendje