Kompjuter & Kancelari

Këtu do të gjeni kompjutera për çdo lloj funksioni me cilësitë më të mira me çmim të ulët.

Kompjuter & Kancelari

Active filters
IP Phone Grandstream
  • Në aksion!
7 600 Lekë

IP Phone Grandstream

Telefoni IP Standart I Grandstream i cili këshillohet për përdorime në biznese të vogla dhe të mesme.

Transport falas
7 600 Lekë
Disponueshmëri: Ka Gjendje