Rrjet & Wirless

Këtu do të gjeni pajisje të rrjetit siç janë modemët, shpërndarësit etj.

Rrjet & Wirless

Active filters
IP Phone Grandstream
  • Në aksion!
7 600 Lekë

IP Phone Grandstream

Telefoni IP Standart I Grandstream i cili këshillohet për përdorime në biznese të vogla dhe të mesme.

Transport falas
7 600 Lekë
Disponueshmëri: Ka Gjendje
  • Në aksion!
6 990 Lekë -7494 7 500 Lekë

Vegla Pune

Set Profesional Vegla Pune (Pinca)
Transport falas
6 990 Lekë -7494 7 500 Lekë
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Akses Point Grandstream
  • Në aksion!
15 900 Lekë

Akses Point Grandstream

GrandstreaGrandstream GWN7600 Mid-Tier Wi-Fi Access Point 802.11ac Wave 2 with Beam-Forming Technologym GWN7600 Mid-Tier Wi-Fi Access Point 802.11ac Wave 2 with Beam-Forming Technology.
Transport falas
15 900 Lekë
Disponueshmëri: Ka Gjendje